CAW Halle Vilvoorde

U bent hier

Alles begint met jouw vraag

Het onthaal van het CAW is een plek waar iedereen terecht kan met elke vraag of probleem.

Het onthaal is altijd en overal gratis.
Je kan zelf kiezen hoe je contact opneemt. Je kan langskomen tijdens de openingsuren of op afspraak. Je kan zoeken naar het dichtste onthaal op ons kaartje op basis van je postcode of woonplaats. Je kan ook mailen naar onthaal@cawhallevilvoorde.be of bellen naar 02 613 17 00. Je kan ook met een hulpverlener chatten.

Het onthaal is niet doorlopend open. Wanneer je in een crisissituatie zit buiten de openingsuren van het onthaal, kan je terecht op het telefoonnummer 106 van Tele-Onthaal, waar men wel 24u/24u bereikbaar is.

Wat doen we?

  • We willen dat je van bij het eerste gesprek ervaart dat je er niet alleen voor staat.
  • Samen met jou zoeken we naar oplossingen of antwoorden.
  • Samen met jou willen we je vraag helder krijgen en je situatie beter begrijpen.
  • We geven je directe hulp en informatie. We helpen bij je administratie en bij andere praktische zaken. We geven antwoord op juridische vragen of bieden tijdelijke opvang als je hier nood aan hebt.
  • We wijzen je de weg naar andere diensten en organisaties om je zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Jij kiest steeds waarbij je hulp wil. En wij helpen je bij het maken van die keuzes. Je kan ook kiezen voor een verdere begeleiding in het CAW. Je hulpverlener legt alle mogelijkheden aan je uit.

Onthaal voor jongeren

CAW Halle Vilvoorde is er ook voor jongeren.

Jongeren tussen 12 en 25 kunnen in het JAC terecht. Daar kunnen jongeren terecht met al hun vragen. In het JAC zelf, telefonisch op 02 613 17 02, via mail op jac@cawhallevilvoorde.be of op de chat.