CAW Halle Vilvoorde

U bent hier

Steun ons

CAW Halle-Vilvoorde ontvangt jaarlijks meer dan 5000 vragen. Van volwassenen en jongeren. Met jouw steun kan ons CAW meer. Jouw steun is een manier om mensen in moeilijke situaties concreet te helpen. Dankzij jouw hulp kunnen we nog meer inspelen op lokale noden. Met de subsidies van de Vlaamse overheid kunnen we een basisaanbod uitbouwen. Maar met deze extra steun wordt het mogelijk om nieuwe initiatieven te ontwikkelen of om het huidige aanbod voor meer mensen bereikbaar te maken.

Doe een gift 

Je kan een gift storten op BE06 4391 0665 4122. Je kan je gift ook spreiden doorheen het jaar. Dat kan via een doorlopende opdracht op BE06 4391 0665 4122. Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf € 40 op jaarbasis.  Je krijgt van ons dan een fiscaal attest. 

Voor giften kan je Karen Elskens, communicatieverantwoordelijke, contacteren op 02 613 17 00 of via e-mail

Lopen voor een goed doel

Doe je mee aan een activiteit zoals de 20 km van Brussel of de Dodentocht? Dan kan je je laten sponsoren en je ingezamlde geld aan het CAW schenken. Je mag dit rechtstreeks doen, maar je kan je actie ook registreren via Dono.be

Shop online 

Surf naar www.trooper.be/cawhallevilvoorde en kies uit één van de webshops. Als je via die link naar de webshop surft, krijgt het CAW automatisch een percentage van het gespendeerde bedrag. Van elke aankoop die jij doet, komt er dus een deel naar het CAW zonder dat jij daarvoor extra geld uitgeeft. 

Het CAW in je testament

Je kan ons CAW blijven steunen, ook als je er niet meer bent. Door een legaat of duo-legaat op te nemen in je testament. Daarmee bepaal je dat je iets van je bezittingen of een deel van je erfenis toekent aan CAW Halle-Vilvoorde. Wil je meer informatie? Stel dan je vraag aan Elise Moriau, directeur, op 02 613 17 00 of via e-mail

Word vrijwilliger

Het CAW is steeds op zoek naar helpende handen. Lees meer over vrijwilligerswerk of neem een kijkje bij onze vacatures.